Archief

11 december 2023

Overlijden Wander Sturris

In verband met het overlijden van Wander Sturris zijn wij aanstaande zaterdag 18 november en maandag 20 november gesloten.


FEEST!!!!!

Wij hebben een aantal jubilarissen. Dat gaan we vieren op zaterdag 8 April. Als u onze jubilarissen wil komen feliciteren, dan bent u van harte welkom.
In verband met deze speciale gebeurtenis zijn wij de gehele dag gesloten.


10 januari 2017

FarmSaat

Sturris Laren is FarmPartner

FarmSaat zaaizaad is niet zomaar te koop bij de handel, maar alleen bij FarmPartners. Bij FarmPartners staat het persoonlijk contact en de bedrijfsindividuele voorlichting op de voorgrond, want al bij het zaaien wordt de basis gelegd voor een succesvolle oogst.Uw eigen bedrijfsomstandigheden zoals b.v. technische resultaten, grondsoort,  bodem- en klimaat omstandigheden zijn bij de rassenkeuze cruciaal. Samen met de officiële beproevingen bij PPO en DLV Plant, de eigen demovelden en de regionale kennis van de FarmPartners, bepalen we samen het juiste ras voor uw bedrijf. Want wij willen u geen product verkopen wat “op voorraad is”, maar wat bij uw bedrijf past.

Daarnaast verzorgen de FarmPartners ook de logistiek van de zaaizaden in uw regio, zodat wanneer “het eens snel moet gaan”, u direct geholpen kunt worden met FarmSaat producten.


×
MENU