Diensten » Agrarisch loonwerk » Bemesting

Sturris Laren B.V. uw partner in bemesting & meststoffen


Bouwlandbemesten en mesttransport

Sturris beschikt over een 22,5m3 mesttransporttank die voor de aan- en afvoer van mest kan dienen. Deze machine is uitgerust met weegapparatuur, bemonstering,  GPS en automatisch gegevensregistratie (AGR). Dit maakt de tank geschikt voor externe mesttransporten.

De Veenhuis tank kan worden voorzien van een 6,20m brede schijvenbemester. Door de schuifas en het aflaten van de bandendruk wordt de druk op de bodem verminderd. Daardoor kan deze machine het aanvoeren, bemonsteren en het uitrijden zelf verrichten.

ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY, yt-remote-cast-installed, yt-remote-device-id, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app, YSC

Details bekijken


Vaste mest verspreiden

Voor het uitrijden van vaste mest gebruikt Sturris een meststrooier van het merk Tebbe.
Sturris verzorgt zowel het laden als het uitrijden van uw vaste mest. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.


Zoden- en bouwlandbemesten

Voor het bemesten van uw bouw- en of grasland gebruikt Sturris een Verveat hydro-trike en de Veenhuis mesttank. De Verveat en de Veenhuis zijn uitgerust met een 8 meter brede Vredo bemester.
beide machines zijn uitgerust met GPS en luchtdrukwisselsysteem op de banden voor nauwkeurige en secure bemesting.


Uitrijden vloeibare kunstmest

Voor het uitrijden van vloeibare kunstmest gebruiken wij een Amazone veldspuit met speciale doppen voor vloeibare kunstmest. Voordeel is de nauwkeurige verdeling, geen mest onder de afrastering!

×
MENU